arrow-left

Blogs

Optimering
Optimer dine arbejdsgange

calendar-alt December 16,2020

Optimering af arbejdsgange Har du overvejet om regnskabsafdelingen i din virksomhed, kunne blive mere effektiv? Måske er der en masse ressourcer, der bliver spildt på grund af forældede arbejdsgange eller gamle systemer. Jeg kan hjælpe virksomheden med at få det hele løftet, så I får en regnskabsafdeling, der fungerer optimalt. Det betyder, at I kan arbejde mere effektivt uden at skulle arbejde hårdere for at nå det hele. I vil helt sikkert bliver overrasket over, hvor meget der kan justeres. Hvordan hjælper jeg? Når jeg skal hjælpe med at optimere en regnskabsafdeling kommer jeg ud og besøger jer som konsulent. Jeg kigger på de arbejdsgange I har, de systemer I bruger og generelt, hvordan I griber bogføring og regnskab an i afdelingen. Alt efter hvad udfordringerne er, hjælper jeg med at implementere nye løsninger. Det kan fix være:

  • I skal have et system eller en maskine til at styre nogle af jeres processer, så jeres medarbejdere kan fokusere på andre opgaver.
  • I kan få et nyt regnskabssystem, som hjælper med at gøre hverdagen lettere.
  • I mangler et overblik, som jeg kan hjælpe jer med at skabe.
Der er mange veje til Rom, og jeg skaber altid løsninger og optimerer i forhold til lige der, hvor jeres virksomhed er. Der er derfor ikke nogen standardløsning, men jeg vurderer, hvad de bedste træk er for lige præcis jer. Undervisning til medarbejderne I nogle tilfælde kan det også være at undervisning og træning af nogle af medarbejdere vil være relevant. Ved at opgradere medarbejdernes kompetencer vil afdelingen kunne fungere mere effektivt. Jeg sammensætter et relevant undervisningsforløb til her, så I får et overskueligt og effektivt forløb, der hurtigt vil kunne mærke resultaterne. Kontakt mig endelig, hvis I er klar til at gøre hverdagen lettere.

Regnskabsassistance
Løbende bogføring og rapportering

calendar-alt December 16,2020

Vil du vide, hvordan pengene bruges bedst i din virksomhed? Og er du interesseret i ikke kun at få et overblik over økonomien, men også forstå tendenser bag ved tallene, som du kan bruge til at gøre din virksomhed endnu stærkere fremover? Med hjælp til regnskabsassistance går jeg et spadestik dybere i din virksomheds økonomi. Jeg hjælper dig med at forstå tallene bag din virksomhed, så det ikke bare blive abstrakte tal, du ikke ved, hvad du skal bruge til. Du vil få overblik over din situation nu, og sammen ser vi på, hvordan du forbereder dig bedst muligt på fremtiden, så virksomheden bliver stærkere. Overskuelig rapportering Når jeg hjælper med regnskabsassistance laver jeg både alt det tørre med bogføringen, bilag, afskrivninger osv., men jeg giver dig også en meget mere spiselig og overskuelig rapportering, så du hele tiden ved, hvordan det ser ud. Der er ikke flere gætterier, det hele står sort på hvidt, og jeg hjælper dig med at analysere tallene, så det bliver luftigt og interessant – og ikke mindst konkret – at arbejde med. Hvordan hjælper jeg dig?Måske viser en rapportering, at din omsætning er for lav. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke knapper, der kan skrues på, så virksomheden igen kommer på rette kurs. Det kan også være, at du gerne vil have sikkerhed for likviditeten i din virksomhed, og om der er penge nok til udgifter, moms, lønninger osv. Ved at kigge på tallene og få et overblik, kan jeg hjælpe dig med at se ind i fremtiden, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser rent økonomisk. Kontakt mig i dag, så kan vi sammen snakke om dine behov.

Årsregnskab
Årlig indberetning af årsregnskab til Erhvervsstyrelsen og SKAT

calendar-alt June 10,2020

Vil du undgå besværet omkring dit årsregnskab og være sikker på, at alting er som det skal være? Uanset om du har en lille, mellemstor eller stor virksomhed, så skal der laves årsregnskab til Erhvervsstyrelsen, og det kan være noget af en hovedpine at holde styr på det hele. Det kræver ofte en masse tid og energi, som du måske hellere ville bruge på det, du er allerbedst til. Jeg kan hjælpe dig med at få styr på årsregnskabet, så det lever op til alle kravene. Du kan fokusere på noget andet, mens jeg får styr på dine tal. Hvad tilbyder jeg? Jeg hjælper med bogføringen i E-conomic og skaber ud fra det årsregnskabet, som indberettes til Erhvervsstyrelsen og SKAT. Jeg sikrer, at lovgivningen bliver overholdt, så årsregnskabet indeholder de informationer, der er nødvendige. Det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed afhængig af størrelsen, men det guider vi dig selvfølgelig igennem, så du ved, hvad der er op og ned på det hele. Jeg hjælper blandt andet med:

  • Regnskabsopstilling – hvis virksomheden har fravalgt revision og ikke er revisionspligtig
  • Udvidet gennemgang af årsopgørelsen
  • Revision – hvis virksomheden har det i sine vedtægter
Hvad har jeg brug for fra dig? For at jeg kan lave dit årsregnskab er det vigtigt, at din bogføring er opdateret, så alle posteringer er medtaget. Jeg kan også hjælpe med at lave den sidste bogføring, hvis du har brug for det. Det kan blandt andet være inden for afskrivninger, feriepengehensættelse, igangværende arbejde og lignende tilfælde. Når alle bilag og posteringer er opdateret, så bliver årsregnskabet lavet ud fra det. Vil du have bare de helt basale informationer eller vil du have en mere dybdegående gennemgang af dit årsregnskab, så du får information til det kommende år? Jeg kan give dig et overskueligt overblik med udgangspunkt i dit årsregnskab, så du ved præcis, hvordan økonomien står til i din virksomhed. Vi kan sammen snakke om:
  • Hvad er målene for næste års regnskab?
  • Hvad skal der fokuseres på nu?
  • Hvordan kommer vi videre til næste mål?
Vil du spare energien på dit årsregnskab? Kontakt mig i dag.