arrow-left

Hvem står bag Vibild & Co

calendar-alt Mon Feb 08 2021
John_1140px
John Vibild Jakobsen

Har du brug for regnskabshjælp, som du forstår? Jeg gør en dyd ud af at forklare regnskab, så det bliver let at forstå og interessant. Udover en masse års erfaring, 23 for at være præcis, i regnskab og bogholderi, så har jeg også en masse erfaring i at oversætte komplekse tal til overskuelige oversigter. Jeg gør altså med andre ord det komplicerede meget enkelt. Jeg har ofte fået at vide, at når jeg forklarer tingene, så er det til at forstå. Det er jeg stolt af, og det er lige præcis det, jeg forsøger at gøre hver eneste dag.

For mig handler det ikke kun om tørre tal, jeg er interesseret i at dykke dybere ned i tallene, så de kan blive brugt til noget. Sammen kan vi kigge på, hvordan vi kommer fra A til Z på den nemmeste og hurtigste måde, så du får den tryghed, du har brug for i forhold til din virksomheds økonomi. Vi kan kigge på udviklingspotentiale, sætte nye økonomiske mål og kigge på, hvordan vi får vendt de tal, der måske ikke er, som du drømmer om, og vi kan lægge nye planer for fremtiden, så du kommer på rette kurs. Uanset hvad dine mål og drømme er, så kan jeg hjælpe dig med regnskabet.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.

John