arrow-left

Optimering

John Jakobsen
calendar-alt Tue Jun 09 2020
Find out New Ways
Optimer dine arbejdsgange

Optimering af arbejdsgange

Har du overvejet om regnskabsafdelingen i din virksomhed, kunne blive mere effektiv? Måske er der en masse ressourcer, der bliver spildt på grund af forældede arbejdsgange eller gamle systemer.

Jeg kan hjælpe virksomheden med at få det hele løftet, så I får en regnskabsafdeling, der fungerer optimalt. Det betyder, at I kan arbejde mere effektivt uden at skulle arbejde hårdere for at nå det hele. I vil helt sikkert bliver overrasket over, hvor meget der kan justeres.

Hvordan hjælper jeg?

Når jeg skal hjælpe med at optimere en regnskabsafdeling kommer jeg ud og besøger jer som konsulent. Jeg kigger på de arbejdsgange I har, de systemer I bruger og generelt, hvordan I griber bogføring og regnskab an i afdelingen. Alt efter hvad udfordringerne er, hjælper jeg med at implementere nye løsninger.

Det kan fix være:

  • I skal have et system eller en maskine til at styre nogle af jeres processer, så jeres medarbejdere kan fokusere på andre opgaver.

  • I kan få et nyt regnskabssystem, som hjælper med at gøre hverdagen lettere.

  • I mangler et overblik, som jeg kan hjælpe jer med at skabe.

Der er mange veje til Rom, og jeg skaber altid løsninger og optimerer i forhold til lige der, hvor jeres virksomhed er. Der er derfor ikke nogen standardløsning, men jeg vurderer, hvad de bedste træk er for lige præcis jer.

Undervisning til medarbejderne

I nogle tilfælde kan det også være at undervisning og træning af nogle af medarbejdere vil være relevant. Ved at opgradere medarbejdernes kompetencer vil afdelingen kunne fungere mere effektivt. Jeg sammensætter et relevant undervisningsforløb til her, så I får et overskueligt og effektivt forløb, der hurtigt vil kunne mærke resultaterne.

Kontakt mig endelig, hvis I er klar til at gøre hverdagen lettere.