arrow-left

Regnskabsassistance

John Jakobsen
calendar-alt Tue Jun 09 2020
Daily Worries
Løbende bogføring og rapportering

Vil du vide, hvordan pengene bruges bedst i din virksomhed? Og er du interesseret i ikke kun at få et overblik over økonomien, men også forstå tendenser bag ved tallene, som du kan bruge til at gøre din virksomhed endnu stærkere fremover?

Med hjælp til regnskabsassistance går jeg et spadestik dybere i din virksomheds økonomi. Jeg hjælper dig med at forstå tallene bag din virksomhed, så det ikke bare blive abstrakte tal, du ikke ved, hvad du skal bruge til. Du vil få overblik over din situation nu, og sammen ser vi på, hvordan du forbereder dig bedst muligt på fremtiden, så virksomheden bliver stærkere.

Overskuelig rapportering

Når jeg hjælper med regnskabsassistance laver jeg både alt det tørre med bogføringen, bilag, afskrivninger osv., men jeg giver dig også en meget mere spiselig og overskuelig rapportering, så du hele tiden ved, hvordan det ser ud. Der er ikke flere gætterier, det hele står sort på hvidt, og jeg hjælper dig med at analysere tallene, så det bliver luftigt og interessant – og ikke mindst konkret – at arbejde med.

Hvordan hjælper jeg dig?

Måske viser en rapportering, at din omsætning er for lav. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke knapper, der kan skrues på, så virksomheden igen kommer på rette kurs. Det kan også være, at du gerne vil have sikkerhed for likviditeten i din virksomhed, og om der er penge nok til udgifter, moms, lønninger osv. Ved at kigge på tallene og få et overblik, kan jeg hjælpe dig med at se ind i fremtiden, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser rent økonomisk.

Kontakt mig i dag, så kan vi sammen snakke om dine behov.